Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/danskliveroulette.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Tips og tricks til roulettespil – Dansk Live Roulette
Live roulette med Dansk Licens
august 9, 2018
Sådan opbygger du en bankroll
august 29, 2018

Tips og tricks til roulettespil

For de helt grønne gamblere kan det godt virke som om strategier i roulette er ganske overflødige. Hvis man derimod er en rutineret roulette-spiller som har siddet ved spillebordet et hav af gange så ved man at sandheden er en helt anden.

Mange tror roulette er et spil der udelukkende har med held at gøre og at det er meningsløst at give nogle brugbare råd om hvordan spillet spilles, men som mangeårige erfarne gambler kan vi sige med sikkerhed at de tager grueligt fejl.

Herunder finder du en række gode råd som kan hjælpe dig i retning af at blive en habil roulette-spiller så din spilkonto kan blive fyldt op med kontanter eller bitcoins

Vælg den rigtige roulette

De fleste gode online kasinoer tilbyder ofte spil på både den europæiske og amerikanske roulette og der er væsentlig forskel på disse to spil. Vi foretrækker klart at spille europæisk roulette da den kun har et enkelt nul i roulettehjulet hvilket øger chancerne for gevinst i forhold til den amerikanske

På den amerikanske version af spillet er der således to nuller (0 og 00) og selvom der er dette ekstra 00 på amerikansk roulette (hvilket selvsagt forringer dine vinderchancer) så er udbetalingerne stadig de samme som hvis du spiller europæisk roulette.

Lær roulettespillet (grundigt) at kende

Når du spiller på rouletten er noget af det vigtigste tålmodighed, men samtidig SKAL du lære spillet rigtigt at kende. Man ser oftere og oftere at spillebordene er tætpakket med ”spillere” der ikke har den fjerneste idé om hvad de laver.

Fejl nummer 1 er at IKKE investere tid i at lære spillet, og bruger du ikke den nødvendige tid kommer du til at betale dyre lærepenge. En ekstrem dårlig vane mange roulettespillere har tillært sig er at smide store beløb på roulettebordet hvorefter de lukker øjnene og beder til Josef Kristus om at det må gå deres vej. Det siger sig selv at denne strategi (hvis man da kan tillade sig at kalde det en strategi) er dømt til at gå galt.

Lær om sandsynligheder

Hvis du derimod lærer lidt sandsynlighedsregning og udregner chancerne for gevinst vil det være meget nemmere at lave et budget, og en bankroll som du SKAL bruge hvis du vil være seriøs gambler. Dette vil vi lære dig meget mere om senere.

Eksempelvis er spil som sort/rød eller lige/ulige begge spil hvor du ligger på ca. 50% chance for gevinst. 50% er jo relativt højt og med spil af denne karakter ryger hele rullen ikke i løbet af få minutter, og du fordeler dine indsatser ud over en længere periode.

Vi skal nok komme mere ind på disse strategier til roulette spil, så tag blot den artikel som vores første ”advarsel” mod at spille liveroulette uden at have hovedet med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *